Tesettür Ay

2016 Tesettür Sevgili Kombinleri

2016 Tesettür Sevgili Kombinleri

Son yılların moda akımı sevgiliyle aynı kıyafetleri giymek. Her anlamda tamamlanmak isteyen gençler aynı kıyafetleri giyerek sevgilerini görsel anlamda da birbirlerine göstermektedirler. Özellikle özel günlerde birbirleri için hediye arayışında olan çiftlerin vazgeçilmez hediyeleri arasında yer almaktadır. Her anlamda uyumu yakalama gayretinde olan gençler aynı kıyafetleri giymeyi tercih ederek birçoğumuzun onlara imrenerek bakmamıza neden olmaktadırlar. Aynı kıyafetleri giyerek sevimli görünen çiftler yaptıkları kombinler de hem tarzı hem de şıklığı bir arada yakalayabilirler.

2016 tesettür sevgili kombinlerinde spor ayakkabı, hırka, kazak, tişört, sweet, gömlek ve saat kombinleri başta gelmektedir. Tesettür sevgili kombinleri modasında seçenekler biraz daha kısıtlı olsa da çiftler yaratıcı zekalarıyla bu sorunun üstesinden gelebilirler. Örneğin erkek arkadaşınıza çok yakışacağınızı düşündüğünüz gömlekten iki tane alabilir ve birini sevgilinize hediye edebilirsiniz. Kendiniz için aldığınız diğer gömleği tunik olarak giyebilir ya da gömleğin üzerine uzun yelek giyerek onunla buluşmaya gidebilirsiniz. Çok beğendiğiniz kazağın aynısından sevgilinize hediye edebilir sonraki buluşmada aynı kazakları giyerek uyumlu bir çift havası yaratabilirsiniz. Tercihlerinizi yaparken sevgilinize alacağınız kombinin de onun tarzına uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Tesettür sevgili kombinlerinde çiftler bir elmanın iki yarısıyız mesajını vererek duygusal uyumu birbirleriyle aynı kıyafetleri giyerek de yansıtmaktadırlar.

İnternet sitelerinde ya da bir çok tesettür giyime hizmet veren mağazalarda tesettür sevgili kombin seçenekleri bulabilir, satın alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 7 YORUM
  1. simge dedi ki:

    çooook güzel nasıl alabilirim

  2. şeyma dedi ki:

    Bende satiyorlar zannediyorum. Ariyorum iki saattir. Tesettür magazalarinda yada internet sitelerinde bulabilirsiniz demis. Sagol ya cok yardimci oldun..

    1. Tadmin dedi ki:

      tozlu da satışını yapıyor hanfendi biz sadece tanıtım yapıyoruz satışımız yoktur

  3. şerife curuk dedi ki:

    Nasıl sipariş verebilirim.

  4. şerife curuk dedi ki:

    Ben gömleklerden istiyorum.

  5. esin çelik dedi ki:

    çok güzel bitanem sana sesleniyorum ikimize alllllllll

  6. Sibel ucuncu dedi ki:

    ?

BİR YORUM YAZ